two sides of the moon

.
.
myten phangan är mest känt för sitt världsberömda full moon party och rankas ofta som världens bästa party ö, men precis som månen har ön också en annan sida, en lugn. (foto: tim björkman)
.

.
piren vid tongsala, under lågvatten. (foto: tim björkman)
.

.
phangan står i vägskälet mellan att göra som sin storebror, koh samui och bli en charter ö, eller leva vidare som en backpacker-dröm. fattigdomen är fortfarande stor på koh phangan och det är inte ovanligt att se hela familjer boende i enkla skjul. (foto: tim björkman)
.

free living monkeys

.
.
viltlevande apor satt och kalasade på löv eller knoppar när vi tog en tur till Mu Ko Ang Thong National Park. (foto: tim björkman)
.
.
the dusky leaf monkey eller spectacled langur, som apan heter, är ganska vanligt förekommande och finns förutom i thailand även i malaysia, indonesien, laos, bangladesh och indien. (foto: tim björkman)
.

.
en av ungarna i familjen är nyfiken men behåller sig ändå på säkert avstånd. (foto: tim björkman)
.

.
the laguna har enbart kontakt med havet via en tunnel där vatten trycks in vid flod och forsar ut under ebb.  (foto: tim björkman)
.

the loft samui

.
.
dagens första singha avnjuts bakåtlutad på the loft's lilla restaurang. tim och jesper har anlänt till samui. (foto: tim björkman, redigering: jesper johansson)
.

the shortest street, with the longest dream in the world.

.

.
jepps köper en av otaliga flaskor vatten under första dagen i bangkok. jetlagen var hård, ölen ganska många, bilarna otaliga och försäljarna ännu fler. att de inte förstår att de gräver sin egen grav. en natt i bangkok var nice för att se staden och uppleva khao san road, nu drar vi söderut.
(foto: tim björkman, redigering: jesper johansson)
.

life in a bag

ett litet urval bilder från mitt och jepps äventyr.

RSS 2.0