spider monkey climbing

Thailandsvistelsen börjar gå mot vägsände och vi ser fram emot att besöka tre världsstäder på en vecka. På söndag flyger vi till Kuala Lumpur, därifrån tar vi oss till Singapore för att sedan flyga till Sydney. Thailand har visat att det fortfarande har äkthet att bjuda på, även om den blivit ganska hårt naggad i kanten. Åtminstone här nere i söder. Tao var den största överaskningen. Dykningen, hänget och vännerna på Ban's kommer finnas kvar långt efter denna resan är över.
.
Idag sa vi 'hejdå' till våra nya fantastiska "småsystrar", Anna och Sofia. Efter de senaste 10 dagarna med så bra resesällskap och divingbuddies kommer det kännas konstigt utan dem.
.
.
Lycka till i Bangkok så ses vi på WoW! Foto: Tim Björkman
.

.
Pokerkväll i Vårbygård. Kommer bli svårt att hitta rimliga ersättare till Chicago-spelen, men vad ska vi göra annars tycker ni!... Foto: Jesper Johansson
.
På Phi Phi och trött på partysvenskar och jobbiga överklass schtekare från Stockholm!? Ta en dag med klättring på ön! Den går kanske  inte upp emot klättringsmeckat Railay, knappt tre timmar bort, men det duger gott åt nybörjare. De mjuka kalkstensklipporna bjuder på många grepp och flera möjliga vägar att nå toppen! Får tillstå att Japps var apkung idag, då han nästan sprang upp för alla väggar han blev visad.
.

.
Sitter i vad man kan kalla en prekär situation. Foto: Jesper Johansson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0